Dijous 28, el ple de l'Ajuntament de Paiporta va aprovar, amb els únics vots en contra de Compromís, la modificació parcial del PGOU que permetrà la construcció d'hotels de fins a 31 metres d'altura en la zona industrial del municipi, quan el límit estava contemplat en 12 metres.

La modificació s'ha portat a terme després de la proposta de la Immobiliària Vila Metropolitana S. A. que ha presentat per a això un Estudi Paisatgístic i un Pla de Participació Pública. Però per a Compromís el Pla de Participació no ha complit les expectatives esperades ja que únicament s'han presentat al mateix 2 enquestes, una d'un arquitecte del municipi i altra d'una fontaneria amb seu social a Benetússer, “al febrer ja vàrem denunciar que el pla de participació era poc clar, ara amb aquest pèssim resultat queda palès que havia d'haver-se desestimat la petició de la Immobiliària”, ha apuntat la regidora del Grup municipal, Isabel Martín.

Des de Compromís denuncien que amb l'aprovació de la modificació del PGOU l'equip de govern està incomplint el propi pla de participació, ja que en ell els punts 5 i 7 diuen que “el Pla de Participació Pública conclourà amb la publicació en la web municipal del document elaborat després de l'avaluació final”, i evidentment açò no s'ha fet abans de la seua aprovació definitiva.

Aquesta modificació, que canviarà l'horitzó del municipi, s'uneix a més a les últimes actuacions urbanístiques del PP – en referència a la remodelació de l'Avinguda de la Independència -, pel que Compromís per Paiporta alerta de la “falta, per part de l'equip de govern, d'un projecte amb visió global per al municipi que contemple un desenvolupament sostenible i respectuós, i que vaja enfocat a unir els barris”.

Compromís va més enllà i demana l'elaboració d'un projecte que mitjançant una via verda o carril bici una Paiporta amb els pobles veïns de manera que es fomente la interrelació entre els ciutadans de tota la comarca, “des de l'equip de govern han anunciat que prompte tindrem bicicletes en règim de lloguer per a ús dels paiportins i paiportines, però tristament no tindrem per on usar-les”, ha manifestat Martín.

Paiporta 4 de juny del 2009
Compromís Paiporta
Bloc – Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. ybris // 11/6/09, 6:56  

    Desde luego, en cuestiones de política urbanística lo que queda más claro es que todo parece muy poco claro.
    Y, por supuesto, extraña que sólo haya un único voto en contra.
    Menos mal que habrá bicicletas de alquiler aunque no haya donde usarlas sin arriesgar la vida.

    Suerte y besos.