La regidora Isabel Martín destaca que serveis municipals com els d'educació o benestar social s’ofereixen en pèssimes condicions.

La regidora de Compromís a Paiporta Isabel Martín s'ha referit avui a la inauguració de les noves instal·lacions de la Policia Local de la població. Per a Martín “si bé cal felicitar-se per l'adequació d'unes dependències modernes que ajudaran a millorar el servei que rebrà el ciutadà en elles, és moment de denunciar també que altres àrees municipals no menys importants estan rebent una atenció molt diferent per part del govern del PP en el nostre municipi”.

“Així mateix -ha afegit Martín- hem de tindre en compte que s'ha tardat més d'any i mig (des d'octubre de 2007) a tenir condicionat el baix on té les seues noves dependències la Policia Local, mentre el consistori paiportí ha estat pagant 2.320€ al mes de lloguer. En total s'han malgastat 44.000€ en el pagament del lloguer pel retard en les obres, una mostra més del malbaratament de l'alcalde Ibor en temps de crisi”.

La Regidora de Compromís ha repassat la relació de serveis municipals infravalorats pel PP. Martín ha denunciat casos com el del gabinet d'educació que està en unes dependències obsoletes i sense personal suficient o el de benestar social que està ocult en la tercera planta de l'ajuntament amb pèssim accés i sense sales adequades, fins al punt que l'atenció al ciutadà en temes delicats -violència masclista, petició d'ajudes de manutenció- s'han de fer en el despatx del grup popular que està en la mateixa planta.


Paiporta 10 de juny del 2009

Compromís Paiporta
Bloc - Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

2 comentarios

  1. ybris // 18/6/09, 8:11  

    Lo dicho: te cuelgan.
    Y será por que joroba un montón que tengas razón.

    Besos.

  2. Anónimo // 8/8/09, 1:12  

    mas vale tarde que nunca ,no?bueno sigue asi,por cierto no veas que frio hace.saludos.