DISSABTE 23 DE MAIG
JORNADA INTERCULTURAL
JUNT AL CAMP DE FUTBOL DEL PALLETER
PLATAFORMA PER LA CONVIVÈNCIA DE PAIPORTA


Els diferents col·lectius que formem la Plataforma per la Convivència creada a gener de 2009 a Paiporta, entitats cíviques, societats esportives, associacions educatives i culturals, grups polítics i persones preocupades per la convivència pacífica a Paiporta proposem la Jornada Intercultural com a punt de partida d’un programa més ampli d’activitats per a fomentar la convivència al nostre poble, la interculturalitat i la cohesió social.

La jornada serà el proper dissabte dia 23 de maig a partir de les 10 del matí i durant tot el dia treballarem en la confecció de diferents murals en el mur del camp de futbol.
Els objectius generals són:
-Facilitar la interrelació entre les persones que convivim a Paiporta, les persones nouvingudes amb les persones autòctones.
- Sensibilitzar i donar a conéixer a la població la importància de la diversitat cultural i lingüística entenent-la com una riquesa i no com un problema.
-Fomentar la participació plena i normalitzada de l’actual població del municipi.

Us convidem a participar en aquesta jornada amb el lema: "La diversitat enriqueix"

Hi haurà també actuacions musicals, d’animació de carrer, balls, i ...


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. ybris // 26/5/09, 8:04  

    Por supuesto. Vaya si enriquece.
    Lo malo es que para algunos no hay más riqueza que lo suyo.

    Besos.