• El ple de desembre, en el qual s'anaven a tractar els pressupostos municipals, es va desconvocar sense donar cap explicació

Compromís per Paiporta ha denunciat que, a causa de la crisi interna que viu el grup municipal popular, l'Ajuntament de Paiporta encara no ha aprovat els pressupostos municipals de 2010, fent que es retrase l'aprovació dels mateixos com ja va ocórrer en 2009 .

Pel que sembla, les divergències en el grup municipal de l'alcalde Ibor van arribar al seu punt àlgid el passat 28 de desembre, obligant al munícipe Ibor a desconvocar les comissions en les quals s'anaven a tractar els pressupostos i que estaven convocades per a eixe mateix dia. “Primer van convocar amb caràcter d'urgència 4 reunions un dilluns al matí, al•legant que els pressupostos havien d'aprovar-se el 31 de desembre, i després, com si d'una innocentada es tractara, les van desconvocar in situ i sense donar-nos cap explicació”, ha manifestat la regidora de Compromís, Isabel Martín.

En el mes de juny Compromís ja va denunciar la crisi existent entre els membres del PP en l'Ajuntament, quan l'alcalde Ibor va remodelar les delegacions d'ajuntament col•locant als seus regidors de confiança -Chisbert, Císcar, Ródenas i Gil- en llocs clau i relegant a les regidories amb menys pes polític a la resta de membres del seu grup. “Va ser molt significatiu que destituïra a l'anterior regidor d'educació -Mocholí- sent que fins al moment havia lloat la seua gestió i la seua excel•lent preparació”, explica Martín.

Ara tot apunta que el conflicte intern que viu el grup municipal conservador és conseqüència del nou repartiment de retribucions dels membres de l'equip de govern, doncs regidors com Amparo Císcar ha duplicat les mateixes (passa de 10.487,96€ a 21.280€ anuals sense variar les seves atribucions) i altres com Gutiérrez les manté per baix de la seua companya a pesar de tindre més responsabilitats (ha passat de ser regidor d'hisenda a ser d'educació, tributs i barris).

Per a Compromís, és lamentable que la incapacitat de l'equip de govern i del PP a Paiporta per resoldre els seus problemes interns es traduïsca en una pèssima gestió de l'Ajuntament i en la desatenció dels problemes, preocupacions i necessitats de la ciutadania, ja que el retard en l'aprovació dels pressupostos comporta que molts projectes, com són el menjador social o la promesa remodelació de l'àrea d'educació, no poden començar-se encara.


Paiporta 14 de gener del 2.010
Compromís Paiporta
Bloc - Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks