Dijous presentàrem al ple una esmena per restituir la partida que el PP de Paiporta ha eliminat després de 15 anys, la partida destinada a Cooperació amb els països en vies de desenvolupament.
Aquesta ajuda considerem que és imprescindible en aquests moments, ja que països com Haití necessiten que les ong's continuen treballant amb ells una vegada ha passat la repercussió mediàtica.
I com que creguem que hi ha partides que no s'han de tocar (sobretot d'àrees com benestar social i educació) la nostra proposta va ser reduïr una partida que només afectaria als polítics: les retribucions d'òrgans de govern.
L'alcalde Ibor i els regidors del seu grup, es varen ficar molt nerviosos, però fent ús de la demagògia de sempre (diguent que hi ha gent en Paiporta que passa molta fam) es van eixir per la tangent i votàren en contra de rebaixar-se els sous (no siga que ells no puguen continuar menjant.... marisc)

esmena pressupostos 2010


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks