Na ISABEL MARTÍN GÓMEZ, regidora de l'Ajuntament de Paiporta

EXPOSA

Que l'antena de telefonia mòbil de la Plaça Soliera fa temps que té foses les balises que indiquen la seua posició i altura a les naus que sobrevolen el terme municipal de Paiporta.

És pel que aquesta Regidora,

PROPOSA

A la Presidenta i Delegada de l'Àrea d'Urbanisme i Medi Ambient, que d'acord amb allò establert en les Regulacions de l'Organització Aèria Internacional d'Aviació Civil (OACI), i per tal d'evitar accidents aeris, es prenguen les mesures sancionadores corresponents a la fi que l'empresa de telefonia mòbil solvent aquestes deficiències.


Paiporta, 28 de juliol de 2008

Fdo: ISABEL MARTÍN GÓMEZ



SRA. PRESIDENTA DE L’ÀREA D’URBANISME I MEDI AMBIENT



Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. Maitena // 5/9/08, 17:54  

    Esa preciosa y colosal torre pende cada noche sobre mi cabeza, tiemblo al escuchar una tormenta, pienso en el rayo que la puede fulminar y caer sobre mi cama, o quizás una avioneta que vuela baja, menos mal que al otro lado la vista es mas agradable y me deja ver un pedazo de barranco, la salida del sol o los desvencijados jardines que circundan la entrada a la casa.