La portaveu del grup Compromís en l'Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín, demana que es revoque el conveni signat per l'Ajuntament amb l'ONG Humana People to People, per estar sota sospita d'activitats il·lícites.


Isabel Martín ha sol·licitat avui a la regidora d'Acció Social que revoque el conveni signat amb l'ONG Humana People to People, per estar baix sospita d'activitats il·lícites.

L'alcalde, Vicente Ibor, ha signat (segons s’ha publicat en premsa) un conveni de col·laboració entre el consistori i aquesta entitat per a instal·lar contenidors de recollida selectiva de roba i calçat usat en el municipi. Martín no entén com la regidoria d'Acció Social no s'ha informat abans de signar el conveni dels mètodes i fins d'aquesta organització, donçs ella mateixa ha pogut constatar fàcilment que aquesta entitat està sota sospita per finançar a la secta Tvind, que té la seua base a Dinamarca.

La portaveu del grup Compromís adverteix que ja fa quasi dues dècades que nombroses ONG´s vénen alertant sobre els dubtosos procediments que Humana empra per a sufragar suposats projectes d'ajuda en el Tercer Món. No en va, el seu fundador Mogens Amdi Petersen, després d'estar desaparegut des de 1979 per les acusacions de control mental, persuasió coercitiva, enriquiment il·lícit, evasió d'impostos i desviament de fons humanitaris a altres fins lucratives, va ser detingut finalment a Los Àngeles en l'any 2002.

També en 2002, la diputada Dolors Pérez va preguntar al Conseller de Benestar Social sobre les mesures que havia pres la seua Conselleria cap a aquesta organització.

Segons la portaveu aquest no seria el primer consistori que revocara el conveni i canviara (tal com demana el seu grup) a altra organització sense ànim de lucre per a prestar el servei de recollida de roba usada en el municipi.

Paiporta, 14 d'abril de 2008
Grup Municipal Compromís per Paiporta


Articles relacionats:



Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

2 comentarios

  1. Sasian // 16/4/08, 1:12  

    Uf!! que susto! No entiendo como un ayuntamiento pueda firmar un convenio con una organización sin enterarse primero de sus actividades.
    Espero que te lo aclaren pronto

  2. Anónimo // 8/8/09, 1:47  

    al igual que la iglesia,los niños de africa muriendo de hambre y en vez de llevarles de comer y beber,les llevan catecismos,anda que....con todo el dienro que tienen y enciman dicen que estan en crisis,pero en crisis de que?de fieles,de fe,de dinero?no se....en fin como dice el refran a dios rogando y con el mazo dando.agur.