un pas endavant

3/02/2008 06:36:00 p. m. | | 1 comentarios »

Fa unes setmanes vaig prendre una decisió molt important.
Després d'anys de militància en el partit en el que he crescut políticament he pres la decisió de donar-me de baixa d'ell. Però només deixe el carnet, per què el projecte, les idees, la il·lusió d'un altre mon, d'un altre poble, continuen essent les mateixes.


I és que han estat els dirigents d'EUPV els que han abandonat el projecte d'esquerra unida i a un bon grapat de gent amb ganes de treballar, practicant el sectarisme dins de l'organització i apartant a tots aquells companys i companyes que han treballat de valent pels drets dels valencians i valencianes.
I un bon exemple d'aquesta pràctica és el que han fet amb Isaura Navarro, una dona que ha defensat els interessos del nostre país, del País Valencià al Congrés dels Diputats.


Jo continuaré treballant a l'Ajuntament de Paiporta, junt amb Pasqual, pel projecte amb el que ens vàrem presentar a les eleccions municipals. El projecte que la coalició EU-Bloc-Verds va plasmar en un programa molt ample i amb el que jo vaig adquirir un compromís el dia 16 de juny.


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. Sasian // 2/3/08, 19:43  

    I com tu, un grapat, un bon grapat de gent que hem tingut que prendre la decisió més dolenta de la nostra vida política. Estem tristos per aquesta decisió, però il.lusionats perque cuasi tota la gent amb la que hem creiscut en EU, cuasi tota la gent que ens ha ensenyat a treballar, a raonar, a fer política d'una altra manera ha donat el mateix pas. I qui no ho ha fet, ho fara. Ho fara perque l'esquerra unida que ha configurat l'actual direcció ens tira...ens tirara.

    Una estona de silenci per la memòria... per la nostra memòria

    I per les coses ben fetes un somriure.

    Ànim Isabel... estem construint un futur com cal.