Nota de premsa

2/24/2009 05:29:00 p. m. | , | 1 comentarios »


Compromís qualifica de vergonyós i alarmista que l'alcalde Ibor plantege un augment de policia per a contenir a qui no tinguen per a menjar

Compromís per Paiporta ha denunciat la immoralitat de les declaracions efectuades per l'alcalde Ibor, divendres passat 20 de febrer a Levante EMV, en les quals afirmava que augmentaria la plantilla de policia local per a prevenir possibles delictes contra la propietat a conseqüència de la crisi.

En dites declaracions, Ibor asseverava que “se ha demostrado que en épocas de crisis se produce un aumento de delitos contra la propiedad” i per això plantejava augmentar la vigilància traient més places de Policia Local.

Des de Compromís qualifiquen aquestes paraules de vergonyoses i alarmistas, al mateix temps que alerten que no és aquesta la solució que s'ha de donar a la desesperada situació a la qual poden arribar alguns veïns i li recorden al primer edil que primer cal prevenir i treballar en plans de foment d'ocupació i que després, si arribat el cas alguns veïns arriben a situacions límit, és des de benestar social des d'on ha d'actuar el Govern municipal, no des de l'àrea d'interior, tal com planteja l'alcalde popular, augmentant el nombre de policies.

Ibor es pregunta en l'entrevista “¿Qué hará la gente cuando no pueda comer?”. La regidora de Compromís Isabel Martín, es pregunta “què farà ell?, enviar a les forces de seguretat per a contenir a aquests veïns?”.

Des de Compromís esperen una rectificació de l'alcalde “no és lògic signar un manifest per la convivència i als quatre dies realitzar unes declaracions que l'única cosa que fan és crear alarma social”, li ha recordat Martín. La regidora li dóna a més una senzilla resposta “els diners que vol destinar a ampliar la plantilla de la policia pot destinar-lo a obrir un menjador social”.


Paiporta, 23 de febrer del 2009
Compromís per Paiporta


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. ybris // 26/2/09, 6:51  

    Efectivamente.
    Mejor comedores sociales que policía.
    Sorprendente el modo en que algunos entienden la convivencia.
    Hasta la rigurosa moral católica reconoció siempre que "en caso de necesidad extrema todos las cosas son comunes"
    No rectificará, pero al menos alguna aclaración...

    Besos.