Compromís per Paiporta ha confirmat les seues sospites tras la resposta del Conseller d’Educació, Alejandro Font de Mora, a les preguntes que el seu grup parlamentari va fer en Les Corts Valencianes sobre els centres educatius de Paiporta. En la resposta, la pròpia Conselleria d’Educació reconeix que no té prevista consignació pressupostària per l’execució del Col·legi nº6 de Paiporta.

Compromís preguntava en el seu escrit pels terminis d'execució dels diferents centres educatius de Paiporta i per la dotació pressupostària per als mateixos en els pressupostos de la Generalitat de 2009 .

Segons denuncia Isabel Martín, regidora de Compromís en Paiporta “en la seua resposta el Conseller Font de Mora s'ha limitat a confirmar el que ja sabíem, i és que les obres del nou institut ja s'han iniciat. No obstant això, el Conseller no dóna dades sobre el termini d'execució del Col·legi nº6 ni tampoc de la data prevista d'inici i finalització de les obres de remodelació de l'Institut La Sènia i del Col·legi L’Horta.”

“Respecte a la dotació pressupostària el Conseller no dóna xifres, pel que des de Compromís ens temem que no hi haja ni un euro destinat a aquestes infraestructures tan necessàries”, ha afegit Martín.

Així mateix, la regidora de Compromís ha manifestat que “estarem molt pendents dels passos que done la Conselleria i pressionarem tant des de la nostra posició en l'Ajuntament, perquè el regidor d'educació agilitze els tràmits, com des del nostre grup parlamentari”. A més la regidora ha transmès tot el seu recolzament als pares i mares dels alumnes que enguany tornaran a patir la deixadesa de Conselleria.

“Els xiquets i xiquetes de Paiporta mereixen una educació digna i de qualitat, no en uns barracons que estan molt lluny de donar la imatge de modernitat i qualitat que pretendeix vendre l’actual Govern de la Generalitat i la pròpia Conselleria d’Educació”,
ha afirmat Martín


Paiporta, 19 de febrer del 2009

Compromís per Paiporta


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. Anónimo // 21/2/09, 11:40  

    Tienes buen ojo clínico, pero seguramente no hace falta ser un lince para saber de qué lado se van a quedar cojos los presupuestos con ciertas Administraciones.
    Ojalá se pudieran medir en votos y euros los descuidos en educación.
    Otro gallo cantaría.

    Besos muy animosos.