• Compromís per Paiporta es presentarà a les eleccions municipals de 2011 amb una llista oberta i plural

Compromís per Paiporta ha anunciat hui que es presentarà a les eleccions locals com un potent tercer espai de la política municipal on estaran BLOC, Iniciativa del Poble Valencià, Els Verds-EE del PV, Projecte Obert i representants del món associatiu de la localitat, sent així la coalició més plural, oberta i participativa que es presenta als comicis municipals de maig de 2011.

La llista estarà encapçalada per Isabel Martín, de Projecte Obert i actual regidora de Compromís per Paiporta, qui a més està fent una gran tasca política a l’Ajuntament. El número dos de la llista serà Pep Val, del BLOC. La candidatura s’ha confeccionat entre tots els partits implicats en Compromís, demostrant una vegada més la bona sintonia i les ganes de treballar per millorar Paiporta i la qualitat de vida dels seus veïns i veïnes.

La candidata, Isabel Martín, s’ha mostrat agraïda pel recolzament de tots els membres de la coalició i ha manifestat que “aquests anys hem demostrat que Compromís ha treballat de valent per millorar Paiporta, seent la més ferma oposició a les polítiques de dretes del govern municipal. Ara encetem una nova etapa amb més ganes, si cal, i il·lusió en aconseguir que Paiporta siga el millor poble per a viure”.

Cal destacar també que Compromís per Paiporta és la primera formació que anuncia qui serà el seu candidat a l’alcaldia del municipi, cosa que no han fet els altres dos partits amb representació a l’Ajuntament. Segons indiquen des de la formació, “nosaltres tenim un projecte polític molt clar i també obert a la participació i a la ciutadania. Apostem per fer una política a peu de carrer, escoltant als veïns i veïnes i per això la nostra candidatura és la unió de partits i col·lectius que creuen en la democràcia participativa i que tenen una vocació de servei a la ciutadania”.
  
Paiporta 5 de novembre del 2010
Compromís per Paiporta


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

3 comentarios

  1. Josep Aparicio // 7/11/10, 16:34  

    Felicitats, Isabel !

  2. ybris // 8/11/10, 5:48  

    Suerte Isabel.
    Ojalá pudiera yo votar.

    Besos.

  3. Anónimo // 8/11/10, 13:25  

    Des d'Albuixech l'enhorabona: els paiportins teniu una màgnífica candidata