·        COMPROMÍS EXIGEIX LA IMMEDIATA NETEJA DEL BARRANC I LA RETIRADA D'ESCOMBRARIES I ENDERROCS

Compromís per Paiporta ha denunciat l'estat en què ha quedat el llit del barranc al seu pas per Paiporta després de les obres d'adequació i ampliació de la vorera de la carretera Benetússer (entre el Pont Nou i la Passarel·la) que ha dut a terme l'Ajuntament del municipi a través de l’empresa GRUPISA INFRAESTRUCTURES S.A. i que ha costat 250.000€.

Així des del grup municipal denuncien que “l'empresa que ha efectuat les obres de la nova vorera no ha tingut gens de cura i ha empitjorat l'estat del Barranc llançant en ell desfets i enderrocs, a més no han estat capaços ni de reciclar els cartrons rebutjats”. Com pot veure's en les imatges el propi barranc ha quedat ple de ferros, cartrons, plàstics, cordes, enderrocs i fins i tot sacs de ciment. 

Isabel Martín, regidora de Compromís Per Paiporta, recorda que "el manteniment del medi ambient és necessari i imprescindible per a la salut i la seguretat de totes les persones" i ha afegit “el Barranc és el major espai verd i natural que tenim en el municipi i ha de mantenir-se en òptimes condicions, sobretot considerant que desemboca en l'Albufera i que qualsevol deixalla anirà a parar a aquest espai natural”.

Compromís  exigeix al govern del PP que “mantinga en perfectes condicions el Barranc” i afirma que "això no és un tema que necessite de signatures, o on es puga dubtar de realitzar, és una obligació, amb el medi ambient i amb el benestar dels veïns". A més, des del grup insten a Isabel Chisbert, regidora d'Urbanisme i Medi ambient, a assumir responsabilitats ”com a responsable d'Obres i Serveis ha de vigilar que aquest tipus de coses no ocórreguen, però sembla que està més preocupada a sortir en les fotos portant pancartes”, ha manifestat Martín.

D'altra banda, els veïns del barri qualifiquen l'estat del barranc de “vergonyós”. Al mateix temps, critiquen el nou carrer per la “mala utilització de l'espai emprat” qualificant el projecte d'urbanisme “d'ineficaç” atès que han reduït les places d'aparcament sense un pla alternatiu.



Paiporta,  14 de novembre del 2010
Compromís per Paiporta


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks