·        L'escola d'Adults de Paiporta, acabant el mes d'octubre, encara no ha començat les classes de graduat de secundària, ni d'accés a cicles formatius, tampoc de valencià i castellà per a estrangers, el que deixa a més de 300 alumnes al carrer.

Compromís per Paiporta ha denunciat que l'Ajuntament va acomiadar al professorat d'Educació Secundària en el mes de juny i ara mateix no hi ha contractat cap personal per a iniciar eixes classes, a més pareix que la cosa s'allargarà.

Així la regidora de Compromís Isabel Martín, ha explicat que “Acabant el mes d'octubre amb l’alumnat ja matriculat, els dos cursos de graduat en educació secundària, l’accés a cicles formatius, tots els graus de valencià, anglès i espanyol per estrangers, no han començat encara, pel que més de 300 alumnes estan a l’espera que l’Ajuntament contracte als professors.  A més cada curs té més d’una vintena d’alumnes en llista d’espera, el que agreuja molt més la situació”.

Molts paiportins ja desconfien i s'han matriculat en Escoles d'Adults dels pobles veïns sense poder esperar que l'Ajuntament solucione la situació

També des del grup adverteixen que “la situació és molt greu donat que els exàmens de setembre s'han realitzat però sense que el professorat estiga contractat” i afegeixen “és possible que als alumnes presentats no els aprofite de res perquè no hi haja ningú que puga signar les actes de setembre”.

Cal recordar que l'Escola d'Adults de Paiporta va iniciar el curs passat els estudis de Graduat en Educació Secundària, per primera vegada i que ja el curs passat les classes s'iniciaren amb retard degut també a la demora en la contractació del professorat “els professors encara estan pendents de cobrar una part del mes d'octubre del 2009”, ha recordat la regidora de Compromís Isabel Martín.

Segons ha explicat Compromís, el professorat va estar contractat a través d'un concurs-oposició per a una borsa de treball de dos anys, lo qual feia pensar que la contractació duraria, com a mínim dos anys.

També des de Compromís informen “els treballadors afectats han intentat parlar amb l'alcalde, Sr. Ibor, que no ha tingut temps en tres mesos de rebre-los, ocupat en altres assumptes que li preocupen més que l'educació del ciutadans de Paiporta”.

Compromis per Paiporta, exigeix a l'Ajuntament de Paiporta que faça els seus deures i els regidors del PP s'apliquen i dediquen el seu temps a solucionar els problemes reals del nostre poble. “Ibor hauria de “baixar-se del burro” i pisar el carrer per conèixer els problemes reals dels ciutadans”, ha afirmat Martín, i afegeix “tot el que ha muntat amb el tema del CIS és només una cortina de fum per desviar l’atenció dels paiportins i paiportines”.

Compromis per Paiporta, demana que l'Ajuntament treballe per aconseguir una Escola d'Adults com es mereixen els paiportins, amb instal·alcions dignes, acondicionades i amb el professorat suficient per atendre les demandes educatives de la població adulta de Paiporta.


Paiporta 26 d'octubre del 2010
Compromís Paiporta
Bloc - Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. ybris // 28/10/10, 5:38  

    Es curioso el sistema que propugna el liberalismo para facilitar la creación de empleos a base de no contratar.
    Queda claro que lo que el sector público no contrata tampoco lo hace el privado.
    Y, en consecuencia, lo más importante -la educación- queda sin hacerse.

    Por denunciarlo que no quede.

    Besos.