· Compromís per Paiporta denuncia que les obres de la rotonda que s'està construint al costat del pont nou no guarden suficients mesures de seguretat per als vianants.

Compromís per Paiporta denuncia la falta de seguretat en les obres per a la construcció de la rotonda que s'està escometent al costat del pont nou. Les obres, que van començar en el mes d'agost, impedeixen el pas dels vianants per la vorera pel que en alguns punts es veuen obligats a envair la calçada i compartir-la amb els vehicles, ja que “manca senyalització i tanques protectores que delimiten l'espai del vianant”.

Compromís denúncia que “malgrat ser aquest un dels punts més transitats del municipi i ser pas diari d'escolars que es dirigeixen a col·legis propers i a l'institut (el CP nº6 està a escassos 100 metres d'aquest punt), les mesures de seguretat brillen per la seua absència”. També adverteixen de la falta de seguretat amb la qual treballen els operaris ja que “els cotxes i vehicles pesats passen massa prop dels treballadors, pel que diàriament posen en perill la seua integritat física”.

La regidora del grup, Isabel Martín, ha manifestat que “el mes passat ja es va advertir en la comissió d'urbanisme que el pas per a vianants no estava bé senyalitzat i protegit, però a dia d'avui els accessos segueixen sent precaris i perillosos.”

Per a Compromís, “queda en evidència el nul seguiment que es fa d'aquesta i altres obres a Paiporta”. Cal recordar que al principi de la legislatura havia un regidor responsable d'obres i serveis però, al cessar en el seu càrrec, aquesta comesa va passar a ser tasca de l'actual regidora d'urbanisme, Isabel Chisbert, la qual és també portaveu del seu grup, tinent alcalde i regidora d'economia i hisenda. “És el problema que comporta voler controlar-lo tot, que al final no es realitza el treball que correspon”, ha manifestat Martín en al·lusió a Chisbert.

Martín ha exigit “una solució immediata” ja que “no volem haver de lamentar demà que haja hagut algun accident evitable”

Paiporta 6 d’octubre del 2009
Compromís PaiportaBloc – Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

1 comentarios

  1. Maitena // 9/10/09, 8:05  

    que foto mas buena