9 d'octubre

10/07/2008 11:25:00 p. m. | , | 2 comentarios »


Davant la negativa del govern de l’Ajuntament de Paiporta i el seu alcalde Vicente Ibor de celebrar el tradicional 9 d’Octubre al poble, el qual s’ha vingut celebrant institucionalment d’ençà la democràcia, el nostre grup municipal Bloc-Compromís ha pres la decisió de celebrar-lo amb tots els paiportins davant la deixadesa municipal.

Per tot això, el dijous 9 d’octubre a les dotze del migdia i a la Plaça Major, tabals i dolçaines, coca i mistela junt a l’ambient fester, esperaran als paiportins per a celebrar el dia del valencians.

No obstant això no lleva el preguntar al Regidor de Cultura on estan el 7000 € pressupostats pel govern municipal a la partida 45100-22603 per la celebració del 9 d’octubre d’engany.






Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

2 comentarios

  1. ybris // 8/10/08, 6:15  

    Bueno, ya llego tarde para hablar sobre barreras arquitectónicas y precauciones con las ondas electromagnéticas (siempre tan oportuna y observadora, Isabel), pero aludiré a ellas mientras me asombraría de que no celebre una fiesta con gastos presupuestados si no hubiera uno visto ya tantos casos de "ahorro" como ciertos grupos suelen saber siempre a qué partidas aplicar.
    Pues a celebrarlo de todas maneras.

    Besos.

  2. Maitena // 8/10/08, 10:19  

    A veces nos dejan avanzar un paso...otras nos ponen trabas en los pies para que nos paremos.

    El año pasado nos dejaron celebrarlo,este año no...¿el que viene?..."dios dira"