Estos mesos han sigut de molta activitat i són moltes les coses que no he pogut contar ací, a aquest espai personal. 

Però tot l'esforç ha merescut la pena. El passat 22 de maig tot el treball d'estos 4 anys s'ha traduït en 2 regidors a l'Ajuntament de Paiporta, i en 6 diputats a les Corts Valencianes.

Vos deixe ací la meua intervenció de dissabte al ple d'investidura.

Des de Compromís, volem donar les gràcies a totes les persones que ens han donat el seu recolzament en aquestes eleccions. Estem molt satisfets dels resultats obtinguts, no només per haver doblat la representació, estem sobretot satisfets perquè la gent que ens ha votat ho ha fet valorant el treball dut a terme en la passada legislatura i valorant una altra manera de fer política, una política propera a la ciutadania. 

Fa només uns dies, una persona, una ciutadana de Paiporta, ens donava les gràcies perquè li havíem tornat la confiança a la política. Però la realitat és que és precisament gràcies a persones com aquesta que hi ha una altra manera de fer política i som nosaltres els que tornem a estar il·lusionats. 

Com deia abans hem doblat representació. Així en aquesta legislatura serem dos, Pep Val i jo, per poder fer molt més treball i portar a l’Ajuntament cadascuna de les propostes que dúiem al nostre programa electoral. 

I encara que no formem part del govern municipal, treballarem com si així fora, prestant la màxima col·laboració sempre que siga pel bé de la ciutadania i de Paiporta I ficarem de nou totes les nostres propostes damunt la taula. 

I esperem que per part del nou govern aquestes propostes siguen debatudes i finalment acceptades, i no passe com en els últims anys, que víctimes de la majoria absoluta del PP, gran part d’elles es quedaren en el calaix . 

I estes propostes, davant la intenció del govern valencià de suprimir les línies en valencià a les escoles i dels greus atacs que últimament està patint la nostra llengua, passaran per protegir i fomentar el valencià, tant en l’àmbit institucional com en l’àmbit social i quotidià. 

I treballarem conjuntament amb el grup parlamentari de Compromís a les Corts Valencianes, perquè a Paiporta fan falta escoles i sobren barracons. I perquè no consentirem la privatització de serveis públics com l’educació i la sanitat, tal i com pretén el Partit Popular. 

I continuarem fent una escrupolosa fiscalització de la gestió del govern municipal. I exigirem a l’equip de govern una política d’austeritat per poder disminuir el gran deute que han generat ens estos 4 anys passats. 

I li exigirem, i li exigim ja hui, una democratització reial de l’Ajuntament. Perquè no ho demanem nosaltres només, la gent al carrer també està fent-lo. Perquè guanyar unes eleccions no és un xec en blanc per a 4 anys. Perquè toca ja una vertadera participació ciutadana a la política de cada dia. 

I treballarem institucionalment, però a Compromís continuarem estant també a peu de carrer. Perquè som un grup de persones que tenim un gran projecte per a Paiporta. I si les nostres propostes no són acceptades a l’Ajuntament, intentarem dur-les nosaltres endavant. Perquè moltes vegades no és qüestió de diners, només fan falta ganes de treballar i molta voluntat. 

Moltes gràcies.


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks