La regidora Isabel Martín denuncia l’estat de putrefacció de la Font de Vila Amparo.

La portaveu del Grupo Municipal Eu-Bloc en l’Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín, ha denunciat el lamentable estat de putrefacció en què es troba la font del Parc de Vila Amparo.

Fa just un any Martín presentà un escrit dirigit a l’Àrea de Salut Pública de l’Ajuntament de Paiporta demanant que es controlara la legionel·la en les fonts i sistemes de reg del municipi.

Després de 12 mesos este control segueix sense realitzar-se, però a més, tal i com denuncia la regidora, algunes fonts del poble presenten un estat d’insalubritat preocupant, com és el cas de la Font de Vila Amparo.

Segons Martín, “la font està tot el dia en funcionament amb aigua estancada i putrefacta i hem arribat en els últims dies a temperatures de 35ºC, este és el hàbitat idoni perquè prolifere el bacteri de la legionel·la”

Per a la portaveu, resulta lamentable que tres regidors relacionats amb la matèria i amb sengles retribucions (Urbanisme, Obres i Serveis i Salut Pública), no siguen capaces de coordinar-se per a solucionar aquests problemes.

Isabel Martín també ha criticat la deixadesa del govern popular en matèria de neteja viària i jardineria “s’inverteix massa en l’àrea de modernització i imatge de l’Ajuntament, més de 300.000€ del pressupost anual, i es deixa de banda el benestar dels paiportins” comenta la regidora.

Paiporta, 20 de juliol de 2008

Notícies relacionades:





Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks

4 comentarios

  1. ybris // 23/7/08, 7:04  

    Pues a ver si con el apoyo de la prensa...
    Porque está claro: ni la limpieza viaria ni la jardinería son tan rentables para la imagen del Ayuntamiento como otras cosas de más fachada que fondo.

    Besos, Isabel.

  2. Isabel Martín // 23/7/08, 11:16  

    ha surtido efecto, como se puede ver en el siguiente post.

  3. Anónimo // 23/7/08, 22:01  

    Buen trabajo.

    por cierto,cuantas veces ha salido PP en los periódicos en los últimos meses hablando de faena?.

  4. Isabel Martín // 24/7/08, 0:29  

    ¿de faena? déjame pensar.... ummmmm..... ¡creo que ninguna!

    únicamente salen anunciando saraos o presentando proyectos fantasma.