Aquest ha sigut un mes de molt de treball, moltes reunions i moltes activitats.

El final de la legislatura ha coincidit amb uns pressupostos que han estat impugnats pels agents socials de l'Ajuntament de Paiporta. El nostre grup ha estat al costat dels treballadors i treballadores de l'Ajuntament i hem votat a favor de les seues al·legacions.
També ens ha donat temps a presentar la darrera moció de la legislatura, una moció en la que demanem responsabilitats a la regidora de Benestar Social i a l'alcalde de Paiporta per destinar una subvenció de Conselleria en pagar el lloguer d'un local que ha estat tancat.

Però també han sigut dies de treball gratificant.
Hem estat treballant el programa municipal amb el que ens presentem a les properes eleccions. Un programa sense promeses populistes. Un programa en el que, la gent de Compromís i totes les persones que han volgut col·laborar, hem deixat plasmat el model de poble que volem. Amb propostes per construir un poble on l'educació, la cultura i el benestar social siguen els pilars fonamentals.




Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks