Ayer el pleno del Ayuntamiento aprobó por unanimidad la moción que presentamos en la que se acordaba la adhesión del Ayuntamiento de Paiporta a la Marcha Mundial por la Paz y la no-violencia y la realización de actividades de apoyo a la misma.

Aquí podéis leer la moción íntegra.



moció MARXA MUNDIAL PAU I NO VIOLÈNCIA



Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks



La regidora i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Paiporta, Isabel Martín, ha denunciat hui la situació de precarietat en què es troba l’associació de discapacitats paiportins ALDIS per la desídia del govern municipal del Partit Popular.

Segons ha explicat Martín “ALDIS es va crear en l'any 1991 i des d'aleshores han tingut la seua seu en un edifici municipal al Carrer Sant Jordi de Paiporta. Un lloc, que a poc a poc s’ha quedat xicotet i sense condicions adequades a les necessitats dels associats -xiquets i xiquetes en la seua majoria- cosa per la qual els membres de l’associació venen reclamant la seua rehabilitació des de fa anys”.

La regidora de Compromís ens recorda que “en 2007 hi havia pressupost per rehabilitar el local, però entre canvis de govern i poca voluntat no s’arribà a fer res. Després, en 2008 l’Ajuntament de Paiporta torna a pressupostar una partida per a la rehabilitació de la seu d’ALDIS, que junt amb una subvenció que es tenia previst demanar a l’ONCE donava per fer l’obra. Però degut a la mala gestió del govern del PP eixa subvenció es va deixar perdre i tampoc es van poder fer les obres eixe any”.

“Al 2008 –ha afegit la regidora de Compromís- comença el periple de l’associació, ja que des del Ajuntament els van traslladant d’un lloc a un altre. Primer a l’antic Ausiàs March, després a un local de lloguer al Carrer Colombicultura i per últim al Xalet de Català, on comparteixen un xicotet espai amb Protecció Civil. I tot açò en menys d’un any”.

Martín denuncia “la falta de previsió del PP”, ja que “el govern municipal es va comprometre a tindre el local preparat en començar setembre, però tot i estar el local tancat més d’un any, fins la setmana passada no han començat les obres de rehabilitació”.

Mentres els membres d’ALDIS esperen una sol·lució definitiva, els xiquets passen algunes hores en el centre on està Protecció Civil, però en una sala sense espai suficient i en condicions precàries, ja que ALDIS té els seus mobles i materials en un magatzem a l'espera de tindre un local definitiu.

Per a Isabel Martín “amb aquesta actuació queda en evidencia la falta de sensibilitat que ha tingut el govern que encapçala Vicente Ibor amb l’associació. Des de Compromís reclamem que d’una vegada per totes no hi hagen més retardaments i els membres d’ALDIS puguen tindre una seu en condicions on poder dur a terme les seues activitats, i sobretot una major implicació del nostre govern local en la tasca d’integració de les persones amb algun tipus de discapacitat”.

Paiporta, 21 setembre del 2009
Compromís Paiporta
Bloc – Projecte Obert


Compártelo
Agregar a Meneame Agregar a Technorati Agregar a Del.icio.us Agregar a DiggIt! Agregar a Google Agregar a Reddit Agregar a Blinklist Agregar a Blogmarks